Bara livsillusioner:

Oj, hej nu blev det en ny blogg. Jag börjar bli van med att fixa i  dessa eviga stilmappar & designkoder... Ändå är det inte riktigt klart. Men det får duga tills vidare för någon gång måste jag väl börja skriva också???
 
Okej men i alla fall.
Jag heter Nora, är snart femton och bor i Eskilstuna. Jag älskar svensk pop och diverse indieband. Jag tycker även om att spela instrument, måla & second hand/vintage/loppisar och sånt. (älskarälskar kläder bohooo) Älskar Harry Potter gör jag också. Sedan råkar jag vara vegetarian... dvs är VÄRSTA POP HIPSTER KLYSCHAN NÅNSIN!!!
Men det får väl vara så, Antar jag.
 
 
Gjorde denna bloggen igår, (den tjugotredje januari tvåtusentretton) pga hade haft en asbra dag. Hade kommit på hur jag skulle göra med det mesta, vad jag ska ta tag i och vad jag ska skita i och så. Jag hade också fikat och provat massor av Monki kläder med min gode vän Elin, och pratat om massa som är viktigt och det var så himla skönt. Och sedan har vi ju den stora lyckofaktorn: BESKED OM NYA HÅKANSKIVAN!!!! (Big deal för mig.)
Så utav finpeppen föll det sig nayurligt att lyssna på håkan och jag fann lite fina citat som jag inte uppmärksammat förr. (Det är här vi hamnar på temat bloggnamn.)
För jag lyssnade på "Båda sidor nu" och så hörde jag ett utmärkt bloggnamn i den, och då hände bara denhär bloggen. Lite spontant. Men jag är nöjd, ändå.
 
Har sett på moln från båda sidor nu / från in och ut / och ändå ser jag nu bara molnillusioner
och nu minns jag / har aldrig förstått mig på moln / inte det minsta
  
Råder alla att lyssna på texten för den är så himla bra och fin och åh. 
 
puss & adjö

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej

2013-01-25 @ 16:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0