Art is the weapon / Against life as a symptom / Defend yourself:

^Detta är typ världens bästa fras någonsin!!! Nej... men det är himla fint allafall, så nu döpte jag en kategori efter den!
Tänker lägga upp saker som jag målat. Mest för att det känns kul att göra något annat av dem än att sätta upp dem över varndra på min målningsvägg... Och för att minnas när jag gjort dem och hur jag tänkte! Och kanske en hel del för att faktiskt visa dem för någon annan, så jag blir mer bekväm med att göra sånt. Ni förstår nog.
Men för att ni ska förstå namnet på kategorin bättre:
 
 
Okej så detta är en video utav bandet My chemical romance, ett band som jag i fyran-femman-sexan var totalt besatt utav och en extrem fangirl. Jag har inte riktigt samma musiksmak längre, och i och med det så har jag väl växt ifrån dem lite, men ni vet säkert hur det är, ONCE A KILLJOY, ALWAYS A KILLJOY liksom. Haha, okej. I allafall, jag minns när denna videon kom ut och hur JÄVLA VACKERT DET VAR. Det var det första som de släppte efter att jag hade börjat lyssna på dem, och de var liksom mitt första "riktiga band" om ni förstår vad jag menar. Tycker även idag att det är skitfint!!! Så jag råder er iallafall att kolla på den här videon.
 
Men ja. Nu till själva grejen med kategorin. Tänkte lägga upp något som jag målat, och utav någon dum anledning, något jag inte ens bllev nöjd med. (-: dumt men jaja.
Ursäkta det fläckiga ansiktet, det blev så när jag fotograferade! 
 
Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0